Descargar EBOOK El soroll del petit reptil autor CARLES DECORS gratis online


Descargar EBOOK El soroll del petit reptil autor CARLES DECORS gratis online Título Del Libro: El soroll del petit reptil
El autor del libro: CARLES DECORS
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: EDICIONS 62
ISBN 13: 9788429761085
El tamaño del archivo: 683 Kb

Read full description of the books:Un bon dia, en Ricard Rossich es desperta en un hotel de la Rambla i no recorda com hi ha anat a parar ni per què. Al seu costat hi ha una dona ajaguda. No sap qui és. Més tard, sense recordar com ha arribat ni el motiu, Ricard Rossich es troba assegut en un banc del passeig de Gràcia, just al davant de la Pedrera. Una dona amb ulleres fosques s’asseu al seu costat i li demana que l’acompanyi a visitar l’edifici. Creu que la coneix però no n’està segur. Ell accepta l’oferiment i enregistra les seves pròpies paraules. La casset que du lligada al canell l’obliga a escoltar el que hi ha enregistrat cada vint minuts. Però d’això tampoc se’n recorda. Cal que ho llegeixi en una nota escrita al dors de l’aparell: “Porta aquesta casset lligada sempre al canell. Rebobina-la cada 20 minuts.” Un corrent li recorre l’espinada, els dits li tremolen: ¿Què li passa a la seva memòria? ¿Que potser està malalt del cap?
Amb un moviment circular, El soroll del petit rèptil és una novel•la agosarada i inquietant, plena d’incerteses, records que reviscolen i falses memòries. És, al mateix temps, una afirmació de la vida, un cant a viure el present amb intensitat per tal de superar les nostres mancances.


El autor es CARLES DECORS escribió un interesante libro titulado El soroll del petit reptil. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de El soroll del petit reptil PDF ISBN (9788429761085) es necesario pagar 18.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El soroll del petit reptil EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor CARLES DECORS, que te pueden gustar, igual que el libro de El soroll del petit reptil EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El soroll del petit reptil EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El soroll del petit reptil PDF
Descargar en EPUB El soroll del petit reptil EPUB
Descargar en DOC El soroll del petit reptil DOC
Descargar en TXT El soroll del petit reptil TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El soroll del petit reptil


Ivan

De una sola vez de leer!

Adrian

El libro, que ha cambiado y continúa cambiando en mi vida!

Laura

Pensaba que el otro cascarón vacío, pero resultó que el libro no es tan malo.

Marcos

estoy absolutamente de nada, no entendía de este libro

Adriana

De cañerías, de hermoso diseño del libro(((
Añadir comentario
Descargar EBOOK El soroll del petit reptil autor CARLES DECORS gratis online

PDF: el-soroll-del-petit-reptil.pdf El soroll del petit reptil PDF
EPUB: el-soroll-del-petit-reptil.epub El soroll del petit reptil EPUB
DOC: el-soroll-del-petit-reptil.doc El soroll del petit reptil DOC
TXT: el-soroll-del-petit-reptil.txt El soroll del petit reptil TXT