Descargar EBOOK Desembre autor JOAN BAPTISTA XURIGUERA gratis online


Descargar EBOOK Desembre autor JOAN BAPTISTA XURIGUERA gratis online Título Del Libro: Desembre
El autor del libro: JOAN BAPTISTA XURIGUERA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: EDICIONS DE 1984
ISBN 13: 9788496061996
El tamaño del archivo: 412 Kb

Read full description of the books:Desembre és un fidel reflex de lideari polític que Joan Baptista Xuriguera (Menàrguens, 1908 - Barcelona, 1987) va mantenir de 1930 fins a lexili, vinculat sempre al comunisme més heterodox.
El rerefons de la novel•la, com puntualitza el subtítol, és laixecament fracassat contra la monarquia que va produir-se a Jaca el 12 de desembre de 1930 a càrrec del capità Fermín Galán que, des de la localitat aragonesa, va proclamar la República. Dos dies després de la insurrecció, va celebrar-se un consell de guerra que culminà amb l’afusellament dels capitans Galán i García Hernández.

L’obra respon, tot i la imprecisió que pot aplicar-se al terme, al qualificatiu de social, una literatura de caire testimonial, amb l’objectiu de presentar una societat el més versemblant possible entre dos pols oposats: els treballadors i els estudiants d’una banda i el poder establert (militar, religiós i governamental) de l’altra.
Bon narrador d’històries, l'autor -convençut de la capacitat regeneracionista de la literatura- situa els seus personatges en els mateixos problemes que el lector pot trobar-se si se submergeix en les pàgines de Desembre.


El autor es JOAN BAPTISTA XURIGUERA escribió un interesante libro titulado Desembre. El libro de la publicó la editorial EDICIONS DE 1984, y en este momento por el libro de Desembre PDF ISBN (9788496061996) es necesario pagar 17.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Desembre EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOAN BAPTISTA XURIGUERA, que te pueden gustar, igual que el libro de Desembre EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Desembre EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Desembre PDF
Descargar en EPUB Desembre EPUB
Descargar en DOC Desembre DOC
Descargar en TXT Desembre TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Desembre


David

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...

Sergio

Un libro en el que todo está bien

Carmen

Útil libro, un montón de información

Javier

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots escribí el número y descargado sin necesidad de registro

Irene

Excelente obra - leer todo!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Desembre autor JOAN BAPTISTA XURIGUERA gratis online

PDF: desembre.pdf Desembre PDF
EPUB: desembre.epub Desembre EPUB
DOC: desembre.doc Desembre DOC
TXT: desembre.txt Desembre TXT